Ciklas ,,Mokomės iš tėvelių“

Sausio 27d. 2B klasės mokiniai su mokytoja R. Saulėniene  turėjo galimybę pamatyti vieno didžiausių Lietuvoje viešbučio „Radisson Blu“ restorano virtuvės darbo specifiką ir susipažinti su virėjo profesija. Mokiniams ekskursiją vedė virtuvės šefas Aurimas.
Pirmiausia vaikai apžiūrėjo konferencijų sales. Tada trumpai papusryčiavę ir pasipuošę atitinkančiais virtuvės reikalavimus rūbais, vaikai buvo supažindinti su visais produktų patekimo į restorano virtuvę procesais: pradedant produktų pristatymu, sandėliavimu, šaldymu, laikymu ir baigiant indų, inventoriaus apžiūra ir patiekalų gamyba. Mokiniai išvydo ir keletą viešbučio kambarių, o finale laukė smagiausia dalis – kiekvienas sau galėjo pasigaminti po desertą. Taigi pakilę į 22 viešbučio aukštą ir pasižiūrėję į žiemojančią sostinę iš aukštai, vaikai skubėjo į virtuvę ir kibo į darbą: kiekvienas puošė savo lėkštę, dėjosi desertui tinkančius produktus ir, žinoma, su malonumu smaližiavo.

Už įspūdingą ekskursiją dėkojame Agnės tėveliams Virginijai ir Audriui Malakams.

Parašykite komentarą

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.